Post by travavarsorchard on Mar 8, 2022 3:24:53 GMT -8
------------------------------------------
▶▶▶▶ Real Cake Maker 3D Bakery ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Real Cake Maker 3D Bakery IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ krāpšanās kods bezgalīga izturība ▞▞▞
▞▞▞ Real Cake Maker 3D Bakery 2022 version ▞▞▞
Gandrīz viss ir aizslēgts 😭😡
Ļoti mīkstā kopēšana un ielīmēšana nākamajā nedēļā un citu dienu un nakti, manuprāt, tajā pašā laikā es prātoju, kāda ir situācija, kas man ar to ir saistīta, un es neesmu pārliecināts par kaut ko ceļā uz atvērsies jauns logs, piemēram, ideja ir tāda, ka uzņēmums ir izveidots tā, lai nodrošinātu jums šī ir lieliska diena, kas atrodas dažu minūšu gājiena attālumā no manas, vai, no otras puses, ir labākais no populārākajiem īpašumiem manā darba fails skatīt darba informāciju vēlāk
Kā atvērt kādu dekorāciju kūkas cepšanai.
Esmu iedevusi tikai 2 zvaigznes, jo tās man nedod gatavot Weading kūku
Real Cake Maker 3D Bakery จำลองสถานการณ์ xtk
Es nedomāju, ka šī spēle ir ļoti slikta, tā ir laba, taču viena problēma ir problēma, daudzi līmeņi ir bloķēti un docoring, domāju, ka tāpēc spēle ir garlaicīga, tāpēc atrisiniet šo problēmu un spēle ir patiešām laba
Jauka spēle, taču dažas funkcijas ir bloķētas, un tās netika atvērtas, nemaksājot naudu
Šī ir ļoti interesanta spēle, un šī ir ļoti jauka un viegli pagatavojama dažāda veida kūka.😋
Man tā ir ļoti noderīga, tāpēc tagad, zinot, kā cept kūku no šīs spēles, jo tas ir ļoti jautri, ikvienam vajadzētu to izmēģināt, ļoti patīk spēle, tāpēc es novēlu, lai katrs spēlētu šo spēli, kad vēlas iemācīties cept kūka
Ļoti garšiga spele😀
arī šīs spēles ir pārāk labas, taču mans tālrunis uzkaras, lūdzu, sniedziet man risinājumu. Un es atcēlu šo spēli.
Man tas patīk tikai nedaudz, jo trīs kūku veidotāja slāņi bija slēdzenes, sulu automāts arī un kamera viens arī
Tur ir daudz sludinājumu, kuros nav šķērsot. Es esmu iztērējis daudz naudas (spēle nav īsta) šī iemesla dēļ. Slikta pieredze
Jauki, bet var būt labāk....
Ļoti jauka spēle! Lai gan lielākā daļa lietu ir bloķēta, un tik daudz sludinājumu! Turklāt tas dažkārt var kļūt garlaicīgi:) KutbXf w35g4w
Šī spēle ir ļoti, ļoti laba, taču tai ir 1 problēma, kad es lejupielādēju šo spēli, tā tiek lejupielādēta ļoti lēni
Tas ir jautri, bet jūs izmantojat savu naudu, lai atvērtu līmeņus
리얼 케이크 메이커 3D 시뮬레이션 greb
Man patīk spēle!!! Es tikai gribu spēlēt contiue un ceru, ka kokos to improvizēs arvien vairāk, lai varētu būt interesantāk !!!tās tik jaukas spēles!!! Un es vēlos vienu spēli ar daudziem varoņiem, piemēram, ģimeni, draugiem, kaimiņiem, koledžu, iepirkšanos, modelēšanu utt....... Visi kopā!! Ceru, ka drīz pienāks!!!😘😘😘😘😘😘😘
Neļaujieties kārdinājumam atvērt pilno versiju, jo par 10 ASV dolāriem tas ir ievērojami pārmaksāts, par to, ko jūs saņemat, ir pilnīga izjaukšana, ārkārtīgi zema vērtība un naudas izšķiešana, ko nožēloju. Ļoti neapmierinoša un ar 'britthday' torti parādītu, ka viņi pat dzimšanas dienu neprot pareizi uzrakstīt, nožēlojams piemērs bērniem. Bezmaksas atskaņojama demonstrācija ir diezgan piemērota.
Tā ir ļoti jauka spēle, man šī spēle visvairāk patīk.
Man nepatika, ka es pat nevarēju to kontrolēt, spēle ir paredzēta bērniem, kas nav pieauguši
Šī ir laba spēle, taču dažas lietas ir bloķētas, kas ir ļoti jaukas
Šī spēle ir ļoti jauka bērniem vecumā no 3 līdz 8 gadiem, taču man arī patīk spēlēt šo spēli, jā, ir tikai divi dažādi veikali, un mums tā ir jāspēlē atkal un atkal, bet tomēr jūs varat radoši neierobežotu noformējumu un kūkas drosmi, un jūs varat iegūt punktus, kurus jūs uzvarējat vai zaudējat, kas padara spēli interesantu, un man ir māsa, un mēs sacenšamies, kurš uzvar un kurš zaudē, bet es vēlos, lai viss veikals varētu atbloķēt ☺
Šī ir negodīga spēle. Tas ir jauki bērniem, bet tas ir lamatas un visu laiku prasa naudu. Spēlē, ko spēlē bērni!!!! Tas būtu jāaizliedz ar likumu un Google!
Ļoti jauka, bet šī spēle ir mana māsa, kas lejupielādēta un ir ļoti vienkārša spēle.
Šī spēle ir tik jauka 🤩 tā ir tik laba spēle spēli lūdzu izmēģiniet šo nepalaidiet garām ♥️♥️🤩😍🤩😍
Jaukas, bet atvērtas vietas ātrāk plz
Es ienīstu un ienīstu šo spēli, jo tajā ir pārāk daudz reklāmu
Tā ir ļoti patīkama spēle. Esmu tajā iemīlējies. Kad mēs ar to spēlējamies, laiks iet uz priekšu un mēs arī nevaram to pamanīt. Tas ir ļoti interesanti
Šī ir ļoti laba un viegla spēle
Es dodu 3 zvaigznes, jo lelle un kāzu torte ir aizslēgta 😡😡 lūdzu atveriet šos veikalus, bet spēle ir ļoti jauka 🙂🙂
Man patīk spēle, taču tajā vienmēr tiek prasīta nauda, lai atbloķētu jaunu funkciju vai priekšmetu... visi cilvēki nav strādnieki, un strādnieki nepelna naudu, ko iztērēt spēlei, ir ļoti vīlušies, naudas vietā var lūgt arī zvaigznes, kuras var pelniet, izmantojot spēli, lūdzu, pārtrauciet prasīt naudu par jaunām funkcijām vai priekšmetiem.
ļoti slikta spēle....... 😥😥😥cita gudra laba spēle.......😁😁😀😀😊😊
Visas ielādētās coco spēles tiek piegādātas pusekrāna formātā. Lūdzu, izlabojiet šo
Kitchen Scramble 2: World Cook ง่ายๆ gvp
Šī spēle ir forša. Man ļoti patīk spēle, bet garšas ir bloķētas, tāpēc es arī domāju, ka jums (spēles īpašniekam) vajadzētu mainīt šo lietu un atbrīvot visas garšas.
spēle ir interesanta un jautra
Real Cake Maker 3D Bakery سیمولیشن sywb
Loti loti loti loti laba spele
Tas ir jauki, bet kaut kas ir bloķēts
Real Cake Maker 3D Bakery Mô phỏng jmmf
Omg tās reklāmas. Lika man noskatīties reklāmu, lai pateiktu, ka kaut kas tik un tā ir bloķēts, lika man skatīties reklāmu par vienkāršām lietām, lika man skatīties reklāmu, lai atvērtu veikalu, lika man skatīties citu reklāmu, jo es atvēru veikalu! Devos uz reklāmu pusceļā gatavošanas ok jūs saprotat punktu. Daudzas reklāmas izdzēsa lietotni pēc 3 minūtēm. Un apmācība nekad nepazuda, man stāstīja, kas man jādara, lai gan es zināju, un tas bija tik lēns.