Post by travavarsorchard on Mar 8, 2022 3:34:01 GMT -8
------------------------------------------
▶▶▶▶ Checkers Online - Duel friends ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Checkers Online - Duel friends IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kódok pénzt növelnek ▞▞▞
▞▞▞ Checkers Online - Duel friends 2022 version ▞▞▞
Ez elfoglal és boldoggá tesz, ha nemzetközi szinten játszom.
Szörnyű! Nem szeretem, ha a számítógép irányítja a mozdulataimat. Nem jó
Megjegyzés: néha ne töltse le ezt a játékot, amikor megnyomja a kockákat, automatikusan elmozdul, és ha nyersz, csúnya hangot ad, mint egy törött hangszóró
Kiváló az idő megölésére
Szörnyű. Mindig megszakítja a játék közepét
Eyyyy nagyon jó
Assalam vagy Alaikum! Most a magas képzettségű opponenet opció nem elérhető, miért? Nem jó nekem a fejlesztő, ha vissza kell térnie a magas tudású ellenfélhez
Ez a játék csak egy klasszikus unatkozó játék. Nem volt vele gond
Ez a játék szórakoztató! Főleg, ha online vannak barátok 😁
amikor képes vagy ugrani egy zsetont, a játék arra kényszerít, hogy ugord a zsetont, még akkor is, ha ezzel duplán ugorsz
Borzalmas játék, kicsi a tábla és mindenki mesterséges intelligencia
Nagyon szórakoztató játék, sok lehetőség, nem sok hirdetés és rengeteg online játékos.
👎
Hogy őszinte legyek, meglepett az élvezet és az izgalom mértéke, amelyet ettől a játéktól kaptam. Ez tényleg jó
A játék frusztráló volt, mert a játék akkor is elkap egy darabot, ha nem akarja. Nem éppen észjáték, ha olyan pozícióba kényszerülsz, amit nem akarsz.
Nagyon bosszantó, hogy kénytelen vagyok megölni egy darabot, ha van rá esély, amikor nem akarom, mert megölnének, hogy -_- idegesítővé tegye a játékot...
Checkers Online - Duel friends Papan yqq
🅱️roke
A minősítés hiánya miatt exp
Belajar dan bermain. Perkataan Amerika Inggeris Pendidikan hyn
Túl sok játékos etikátlan, és nem hajlandó elfogadni a döntetlent, ami meghosszabbítja a játékot, és arra kényszeríti az ellenfelet, hogy csalódottan kilépjen. Már nem szórakoztató játék.
Nagyon jó játék, csak nem szeretik a reklámokat
A dáma, amit játszom, jobb szabályokkal rendelkezik. A szabályok értelmetlenek, és megnehezítik a játékot.
Nem engedi megmozgatni még egy darabot, ha van egy mozdulatom, ahova ugorhatok. Ez teljesen felborítja a stratégiámat, és az ugrástól a dupla vagy akár tripla ugrásig késztet emiatt. Kérjük, kapcsolja ki.
Pihentető, de némi hang- vagy háttérzene enyhíti az unalmas Csendet, valamint lehetőség van BÁRMILYEN kép vagy fotó letöltésére a Profilképére, a halvány Avatarok helyett...
Szórakoztató és kihívásokkal teli
Checkers Online - Duel friends Deskové gnv
Nincs fizetett hirdetésmentes mód
Lassan elszállásol
Maru
Rendben van, nem szeretem az erőltetett ugrást
Az új frissítés borzalmas, megpróbáltam játszani a barátaimmal, és azonnal lejár, és azt mondja, elvesztem, vagy ők. Nem ad lehetőséget a továbblépésre. Visszaállítottuk az időt, és időzítő nélkül is megtettük, és ugyanaz a probléma jelentkezik. Nagyon élveztem a játékot, de készen állok a törlésre és a továbblépésre.
Probléma neve sajnos nagyon tanácstalan vagyok, kérem oldja meg a problémákat
A menő
Ez elég jó. Jól mozog, és szórakoztató az emberekkel való beszélgetés. Jó munka, talán adjon nekünk néhány különböző színű, klasszikus stílusú táblát vagy lehetséges feltöltést.