Post by travavarsorchard on Mar 8, 2022 3:46:27 GMT -8
------------------------------------------
▶▶▶▶ Naval Creed:Warships ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Naval Creed:Warships IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ کدهای بسیاری همه ▞▞▞
▞▞▞ Naval Creed:Warships 2022 version ▞▞▞
عالی
من کاملاً عاشق این بازی هستم، اما اکنون به من اجازه بازی نمی دهد. از ناکجاآباد ناگهان متوجه شدم شبکه ناپایدار است. شبکه من خوبه اتصال داده من 4glte است و به اندازه کافی سریع است. ثابت
من به این بازی پنج ستاره می دهم اما با سیستم کنترل آتش و صدا و انیمیشن مشکل دارم زمانی که تفنگ های ضد بادی شلیک می کنند plz روی آن کار می کنند و شاید اگر بهبودهایی ببینم پنج ستاره بدم.
این بازی را تا زمانی که دیگر به اینترنت وصل نمی شد کاملاً دوست داشتم
در کل بازی خوبی است، اما چرا tf هیچ مهارت کاپیتانی برای بهبود نفوذ پوسته HE وجود ندارد؟!
بازی بسیار درجه 3
این عالی است اما زیردریایی ها اضافه خواهند شد و می توانید لطفا انیمیشن برای اسلحه های aa اضافه کنید
این بازی پرفروش است
حماسه
عجب گرافیک خوبیه
در حین پیویپی، گیمپلی من جواب نمیدهد، زیرا هر دکمهای مانند چرخش، شتاب، شلیک و غیره را فشار دادم.تنها مواردی که کار می کند تنظیمات و بستن بازی است
بازی خوبی است اما پیشرفت وحشتناکی است کشتی ها به طرز مسخره ای گران هستند مگر اینکه چیزهایی را با پول بخرید.
واقعا ارزششو داره هرکی نصب نکنه واقعلا احمقه
دانلود نمیشه برنامه😢
فقط دومین بازی دریایی من اما بهتر از بازی اول
بازی عالی، گرافیک عالی، اما دیگر نمی توان وارد بازی شد، دلیل خطای عدم موفقیت اتصال در صفحه عنوان. دو ستاره تا درست شود
خیلی خوب
اشکال با ورود به سیستم (نسخه 1.9.3)
چگونه قفل جعبه رنگین کمانی را باز کنید؟
بعد از آپدیت جدید باز نمیشه
لعنتی آن را نخورید.
بهترین بازی موبایل جنگی برای اندروید
Metal Soldiers 2 कार्रवाई ckii
تا اینجا خوبه اما من سیستم دوربین را دوست ندارم، آن فوق العاده بد و آزار دهنده است.
فقط به روز رسانی و سرگرم کننده بیشتر
بازی خیلی خوبیه، اولش خوب پول میده ولی بعد از خرید کشتی ستاره های زیادی میخاد. به نظرم بهتر این بازی کشتی جنگی است.
این بازی بدترین بازی است که من بازی می کنم و ماموریت آن بد است
بازی بسیار سرگرم کننده است و زیردریایی ها و منظره زیر آب را اضافه کنید. حالا این یک بازی است که شایسته 5 ستاره است. همچنین ذخیره سازی نامحدود بندر را اضافه کنید زیرا همه کشتی ها باید نگهداری شوند.
عالی،
خوبه ولی یک سری اشکالات بزرگ داره
این بازی روشن است.
هزینه ها خیلی بالاست... همانطور که توسعه دهنده فکر می کند باید این بازی را تا پای جان بازی کنیم... 😂 مقداری کم کنید. سپس ممکن است علاقه مند باشد
اتصال ناموفق بود، دوباره امتحان کنید؟ چرا! من در شبکه قوی بازی می کنم!
Naval Creed:Warships Action jbj
این بازی مزخرف است
بدترین
من آن را به مدت 3 سال بازی عالی انجام داده ام، اما باید منتظر بمانم و یا به سرورهای مختلف برای خواستگاری بروم.
کیر تو کس ننت چرا بالا نمیاد حروم خور مادر جنده دان نکن
یکی خوب...
Naval Creed:Warships Aksyon tez
در آخرین آپدیت بازی کار نمی کند، فریز می شود و دیگر وارد نمی شوید. من حذف و دوباره نصب می کنم اما هیچ اتفاقی نمی افتد. لطفا یکی کمک کنه
Naval Creed:Warships የእንቅስቃሴ acaa
نیاز به یک پرسشنامه بیشتر دارد. من می خواهم یک کشتی بخرم و باید رشته ای را انتخاب کنم؟ چه کار میکند؟ چرا می خواهم بدون دانستن یکی را انتخاب کنم؟