Post by travavarsorchard on Mar 8, 2022 3:58:57 GMT -8
------------------------------------------
▶▶▶▶ Crash Dive ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Crash Dive IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ sukčiavimas padidina ištvermę ▞▞▞
▞▞▞ Crash Dive 2022 version ▞▞▞
Jei jums anksčiau patiko tylus aptarnavimas, jums tai patiks. Tikrai labai gerai.
Pridėkite nemokamą pasivaikščiojimą aplinkui
Gera mintis, geras vykdymas... Labai gaila, kad jis nuolat stringa, kai esi atakos viduryje ir neišsaugo tavo pažangos. Dėl to jis siaubingai nežaidžiamas.
Tikrai. Jei esate senosios mokyklos mokytojas ir pasiilgote žaidimų, pavyzdžiui, tylaus aptarnavimo, NEŽIŪRĖKITE DAUGIAU! Buvau įsitikinęs savo pirkiniu, nes kūrėjai taip akivaizdžiai dalyvauja savo bendruomenėje. AČIŪ! Tai yra mano mėgstamiausias žaidimas planšetiniame kompiuteryje ir aš nusipirkau Xcom EW UPDATE: 7/30/15 Kai man sekasi geriau žaisti, mane siaubingai erzina, kad ekranas sutrinka kiekvieną kartą, kai sakote; vienu pirštu vadovauja periskopui, o kitu pirštu daro beveik viską. Susisiekiau su kūrėju. Puiku
Norėčiau vaidinti Ramiojo vandenyno teatre, įvairių tautų ir subų
Puikus žaidimas su šauniais valdikliais
Norėčiau pabandyti 2 avarinį nardymą, bet nėra demo....
Tai turi būti vienintelė geriausia povandeninio veiksmo žaidimų programa, kurią aš dar mačiau. Veiksmas, grafika ir garsas (ypač jei žaisdami nešiojate ausines) yra daugiau nei viskas, ką galiu rasti nemokamai arba už užmokestį. Jei galėčiau skirti šešias žvaigždutes, būčiau. ... Palaukite minutę... "☆☆☆☆☆☆" ...čia! Ar šio žaidimo kūrėjai turi vilties, kad galite išleisti versiją amerikietiškame pogrupyje? Galima tikėtis. Kartoju: "☆☆☆☆☆☆!!!"
Labai protingas sub sim labai įpročio formavimas!
Puikiai man primena seną kompiuterinį žaidimą Aces of the deep. Man taip patiko, kad taip pat gavau kompiuterinę versiją iš Steam.
Absoliučiai nuostabu... verta kiekvieno už pilną versiją sumokėto cento... tik vienas dalykas... būtų buvę kur kas geriau, jei galėtumėte pasirinkti puses... Jaučiuosi labai maloniai siųsdamas mūsų karinį jūrų laivyną į Davey Jone'o spintelę :-)
Geras žaidimas, lengvas valdymas
Epas žaidimas, tačiau pastaruoju metu grafika labai sugedo. Blokuotas vanduo, jūra kartais visiškai išnyksta :-( Žaidimas buvo puikus, bet reikia greitai ištaisyti klaidą.
Žaidimas yra sudėtingas, jo jausmas tikroviškas, koks gali būti telefone
Labai tikėjausi, kad žaidimas patiks, bet mano s5 ir nexus 7 jis nenutrūksta iki žaidimo pradžios.
Aš žaidžiau „Lite“ ir tai buvo sudėtinga. Šiuo atveju jūs nieko nekontroliuojate. Negalima nušauti. Ji nurodo, kad turite naudoti tikslinį kompiuterį arba nežaisti. Taip pat nėra prasmės šaudyti su denio pistoletu. Jei negaliu žaisti sudėtingo žaidimo, kam mokėti.
Norėčiau, kad būtų galimybė išsaugoti žaidimą. Jei turite padaryti pertrauką, tęsti nebeįmanoma. Pradėkite nuo pradžių, kitaip, labai gerai.
Iš pradžių tai įdomus žaidimas.
Kurį laiką žaidžiau šį žaidimą, manau, laikas kažkam naujam.delete
Puikus karinio jūrų laivyno povandeninių laivų kovos žaidimas / imitacija. Geras strategijos ir veiksmų derinys. Mokama versija prideda daug turinio, labai rekomenduojama žanro ar paprastos strategijos gerbėjams.
Kol kas šauniausia koncepcija, BET! Turi keletą problemų! Lyg prarastumėte savo pažangą mūšyje, jei Hevanas uždraustų, kad turite nuleisti telefoną! Ir šiek tiek daugiau detalių, pavyzdžiui, siužetas, o tik atsitiktiniai mūšiai patrulyje, kitaip geras žaidimas
Mano absoliutus mėgstamiausias povandeninis žaidimas. Puiku! Puiki grafika ir žaidimas. Kas geriausia, su pilna versija, be erzinančių skelbimų!
Daug linksmybių leidžia jums veikti valandas
Crash Dive સિમ્યુલેશન joo
Sugenda nuolat. Naikintuvus išvardija kaip transportą. Jau nekalbant apie kitus karinius laivus kaip transportą. Jei tai būtų karinė, tai ne transportas. Galbūt kitą kartą kūrėjai skirs šiek tiek laiko tyrimams prieš kurdami tokį šūdą
Vėl veikia po 18 mėnesių. Nežinau kodėl. Tai vėl geras žaidimas.
Tai geriausias mano matytas povandeninis kovinis žaidimas, skirtas „Android“. Vienintelis trūkumas yra tas, kad jis sukurtas remiantis Antrojo pasaulinio karo laivu. Norėčiau pamatyti 688i tęsinį su sonaru ir ADCAP torpedomis!
Puikus sub žaidimas, jei būtų galima atnaujinti povandeninį vienetą kartais arba šešis lanko torps ir du laivagalį. pora ar daugiau tiekimo laivų nepraleistų, galbūt pridėjus daug, telefono sistema sulėtėtų
Ar galiu susigrąžinti pinigus
Puikus žaidimas, su 2 problemomis, su kuriomis susidūriau. Kai išplaukiu į ataką nepažeisdamas povandeninio įrenginio, jis laikosi 1 pėdos aukštyje ir negali panaudoti denio pistoleto keletą svarbių dalykų, 2. Po kelių sėkmingų vilkstinės atakų patyriau nekontroliuojamą vairą. kovoti su žala. Dėl abiejų priežasčių aš prarandu antrinį arba išeisiu iš žaidimo dėl kontrolės stokos.
Gerai puiku, gražu. Geras darbas vaikinai. Kaip kada nors torpas galėtų panaudoti geresnį sprogimą. Bet ne kas kita. 4,5 4 su puse neblogai.
Labai gera programa, bet nekenčiu kovoti už blogąją pusę. Norėtųsi Ramiajame vandenyne kovoti su japonais.
Crash Dive Simulazione mns
TAI NUOSTABU!!!!!!!
Puikus zaidimas. Atsitiktiniais intervalais užstringa „Experia Tablet Z“, kuriame veikia 4.4.4 versijos „Android“. Verta 5 žvaigždučių neskaitant šio.
Tai tikrai puikus žaidimas, tačiau jam trukdo kelios problemos, kurios sugadina misiją ir žaidimo patirtį. Rašant tai, nuoseklios problemos apima tai, kad paskutinis laivas staiga pasiekia didesnį greitį, paprastai po to, kai sunaikinamas nuo antrojo iki paskutinio laivo, ir jis palieka teritoriją greičiau nei jūs ar jūsų torpedos gali jį sugauti. Torpedos nuolat praleidžia savo taikinius (net 1-ojo misijos taikinio) lengvai. Priešo laivai veikia ir sukasi nerealiai, kad nepataikytų... Prašau! Vidutinio lygio ir aukštesnio lygio laivai nerealiai vengia torpedų, nekreipia dėmesio į jaukus ir atlieka juokingus sukimosi manevrus (pvz., sraigtą ar ventiliatorių) ir praplaukia pro kitus laivus, kad atplauktų tiesiai iš paskos. Ačiū už puikų žaidimą, Scott! Prašau baigti!
Labai priklausomas. Išskirtinė grafika. Mylėk šį žaidimą. Tęskite puikų darbą.
Jei kada nors žaidėte „Silent Hunter“ ir jums tai patiko? Prašom! Tai yra vienas.
Crash Dive Симулационни ciza
Koks puikus žaidimas! Jokių skelbimų, pirkinių programoje ar atnaujinimų. Jokių galių, lygių, bazių ar viršininkų. Jokių brangakmenių, monetų ar internetinės parduotuvės. Tiesą sakant, jokiu būdu negalima nuskandinti daugiau pinigų, net jei norite (niekas nenori), nors skęsta daugybė: korvetės, naikintojai, vežėjai, mūšio laivai ir bejėgiai pirkliai. Skubu matyti, kaip bergždžia SOS pliūpsniai kyla į viršų, kai 35 tūkst. tonų plieninis juggernautas už jūsų rankos stoja į dugną. Daugiausiai pinigų iš „Play“ parduotuvės. Neįtikėtina!
Sustabdykite medžiotojų naikintuvus, kurie trenktųsi vienas į kitą, kol kraunasi giliai – tai taip niūru, kad gėda! Išskyrus tai, aš manau, kad tai nuostabu. Puikiai tinka „Silent Hunter“ narkomanams.
Puikus žaidimas
Crash Dive Симулятори sdyu
Tiesiog neverta 6 USD prastos kontrolės,
laivai juda per greitai, kartais neįmanoma atsikratyti persekiojimo, o misijos kartojasi. žaidėjas prieš žaidėją būtų gerai
Kol kas tai yra geriausia antrinė SIM kortelė, skirta „Android“. Norėčiau pamatyti 688I, skirtą Android. Ne portas iš „Jane's“, o kažkas naujo iš „Android“ patyrusios įmonės, tokios kaip „Panic Ensues“. Norėčiau stebėti kontaktą per sonaro demoną savo Nexus.
Детские пазлы для девочек Головоломки kiqt
Rankas žemyn geriausias sub sim. Kai nardote, kad išvengtumėte „waser“ bombos atakos, įtampa yra tikra.
Puikus žaidimas, galima būtų atlikti kelis pataisymus... Palydos sulipdo save, taip pat išstumia transportą nuo kurso, o tai, mano nuomone, gana varginanti.
Iššūkis ir smagu. Bėk tyliai bėk gilyn.Kaip tikra. Gana tiksliai ir gerai atlikta.
Būtų gerai pasirinkti savo povandeninį vienetą ir pakviesti jį kaip pasivaikščioti
Man patiko žaisti šį žaidimą. Patinka, kad galite žaisti neprisijungę. Vieninteliai dalykai, kurie man nepatinka žaidime, yra tai, kad palyda eina per kitus laivus, o kai atsiduriate atsargų vietoje, jūsų degalų kiekis nesumažėja iki 100%.
Vienas iš tokių po tylaus medžiotojo... Labai rekomenduoju ieškantiems gero antrinio modeliavimo.
Crash Dive הדמיה ull
man patinka žaisti Crash Dive. Aš tai daug žaidžiu. Norint gauti daugiausiai taškų, reikia naudoti gerą strategiją.